Chances Hotel


Posering vid bygget.                                                                                                            ..Avslutningsceremonin...




Saa, alla foraldrar, familjer, slaktingar och vanner samt alla andra som har foljt oss pa denna resa, till er vill jag bara saga att nu ar det inte lange kvar... Vi har idag paborjat en val fortjant semester vid Chances Hotel resort i HO. Idag har poolen varit overfylld med glada ungdomar fram Sverige som njutit i fulla drag av att fa komma till en pool och slappna av lite... Killarna och tjejerna och aven lararna har kampat hart mot varmen och svetten har runnit vare sig man har jobbat hart pa bygget eller bara legat i skuggan och haft det bra... :-)
Vattenforbrukningen har overskridit budgeten for lange sedan och vi maste lata eleverna sjalva betala lite vatten, men de havdar att de da kommer att do av uttorkning for pengarna borjar ta slut for vissa av dem... :-) Men en vatska verkar de absolut kunna ha rad med... haha!
I gar var var sista dag i Anfoega och den avslutades med en kortare avskedsceremoni och en avslutningsmiddag med partner eleverna och lararna pa skolan. Det var trevligt, men for vissa aven lite sorgligt! Vissa fick trosta sina partners, men forhoppningsvis sa kommer de att ha kontakt via mail eller brev. Under vistelsen i Anfoega har vi fatt manga vanner och det kandes lite vemodigt att lamna Anfoega i morse, men nu ser vi fram emot BBQ i kvall och sedan en dag vid poolen i morgon! Pa mandag efter frukost lamnar vi HO och beger oss till ACCRA! Sen aker vi hem vid 23.35, tror jag... Manga langtar hem till mamma och pappa, men de flesta till sina flickvanner resp. pojkvanner! Jag langtar oxa, men skulle garna stanna lite langre. Det finns sa mycket mer att se och gora, men det far bli en annan gang! Nu ska jag forsoka lagga in bilder och sedan ga till rummet for att gora mig klar infor middagen! Ser fram emot nagot nytt!
Ps Eleverna halsar att de vill ha ris och kyckling till middag pa onsdag den 1 April!!!!!!!!!!!!!

See ya soon
Froken Anna-Karin (magister)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0