Valkomstceremoni och forsta skoldagen

Igar var vi pa en valkomstcermoni pa Anfoega Senior High School. Dar samlades vi fran Sverige, elever fran skolan, larare och nagra hovdingar. Allt borjade med att vi fick ata frukost inne pa skolan och sen ga ut och satta oss under nagra taltliknande annordningar. Efter en hyffsat lang vantan sa borjade dom antligen prata. Det var en liten bon forst och presentationer av personer som var deltagande. Sen rullade tal efter tal igang och varvades med svangig sang fran skolkoren och olika danser. I en dans sa blev vissa av oss uppdragna och vi fick skrattandes se pa nar Samuel, William, Emil, Henrik och Johan tappert forsokte hanga med i takten men i vissa fall sag det ut som spasmer.  Anna-Karin holl forst ett tal och sedan fick aven KimLu stalla sig bakom talarstolen.
Det hela avslutades med att Anna-Karin sa vara namn och sa fick vi stalla oss upp infor alla och vinka. Sa nu springer alla omkring pa skolan och ropar 'Josephine! Josephine!'  Hela cermonin tog ungefar tre timmar och vi Svennar sprang ivag lite da och da for att ga pa toa. Ar helt galet hur mycket vatten man maste dricka har nere! Vi fick ocksa traffa pa vara typ faddrar pa skolan och det visade sig att min var en pojke pa 9 ar! Kandes riktigt underligt att sitta och prata med nagon som ar 10 ar yngre an mig. Alla andra verkade fa faddrar mellan 14-18 ar men na jag fick en som var 9! Som sagt det kandes riktigt konstigt! Han verkade inte sa jatteintresserad av att prata med mig eller sa var han bara blyg men han sa i alla fall nasten ingenting.

Idag hade vi var forsta skoldag ocksa. Halva klassen har gatt skola idag och halva har jobbat antingen pa bygget eller med att mala om ett klassrum pa Anfoega Senior High School dar vi gar skola. Idag var vi pa tre lektione. Den forsta var engelska och det var anda en helt okej lektion. Andra var matte och vi har inte riktigt fatt klam pa om dom lade sig pa en lagre niva nar vi var med for det var faktiskt riktigt enkla algebrautrakningar. Sista lektionen var en lektion som motsvarar samhalls hemma i Sverige. Den var faktiskt lite knepig men det var mest pa grund av att det var svart att uppfatta exakt vad lararen sa. Han pratde en sa svar engelsk dialekt. Imorgon ska vi tillbaka till skolan vi som var dar idag och pa torsdag ska vi byta roller sa dom som var pa skolan far jobba och vice versa. Vi har dessutom varit tvugna att bara skoluniform och forst var min klanning som dom sytt upp, for liten i forrgar nar vi kom till Yesu Ko Guesthouse men dom fixade till den sa igar fick jag tillbaka den och da passade den. Till saken hor iaf att det kanns som att man bar en formsydd pase! Jag kan knappt sitta i den for da blir det trangt runt mina hofter! Men det gick bra. Nog for att man var snabb med att ta av sig den sen nar man val fick komma tillbaka till Yesu Ko.

Vill ocksa passa pa att halsa hem till familj och pojkvan hemma i Sverige. Alskar och saknar er sa mycket!!!♥

(Sorry men det gar sa sjukt segt att ladda upp bilderna och jag far inte in dom har pa bloggen sa tyvarr kan jag inte bjuda pa nagra bilder i det har inlagget)

//Super snygga, uniformskladda Josefin

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Kul att kunna följa er här på bloggen !!



2009-03-18 @ 09:37:11
URL: http://mellanhimmelohelvete.blogg.se/
Postat av: Amanda L

Haha, vad tur att johan äntligen har fått visa upp sina dans kunskaper ;) saknar diggggggg <3

2009-03-19 @ 10:38:00
Postat av: Madde

härligt att kunna läsa om vad ni riktigt har för er där nere =) och ännu roligare med vackra ord utan å,ä,ö. Ha de bäst vännen, vi saknar dig på hockeyn men gör vårt bästa för att skrika åt dig också, vilket börjar kännas i våra halsar vid detta laget :P

kraam

2009-03-20 @ 20:11:42
URL: http://maddson.bloggspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0