The last moment of glory in Anfoega!

Välkommen till denna eminenta blogginlägg med oss.... 

Mannen, myten och legenden Ante "Rambo" Melin aka "The non-smoking tobacco dealer" aka "The master of fighting spirit" och Mattias L och Simon L.....

Sista dagen i Anfoega har bestått av praktiskt taget ingenting, denna fantastiska väntan på avskedsceremonin för tankarna mot Cape Coast med sol och bad. Dagen började för vissa 05:00 då en del tappra kämpar tog sig mot dom ödesdigra trapporna för att njuta av utsikten och soluppgång. Men molnen här i Anfoega var på annat humör och visade sin sämsta sida, men vi är inte bittra vi fick trots allt motion. Vi hade även fyra otroligt tappra män som sprang mot trapporna för att motionera ordentligt.Eftersom bloggandet uteblev igår gör vi nu en kort sammanfattning. Dagen började som vanligt med väntan på fotbollsturneringen som skulle börja tio, men i sann Ghana tradition fick vi vänta till 11.30. Fotbollsturneringen gick bra för dom som ställde upp. Adrian imponerade på Ghananerna med första och enda målet i den inledande matchen.

Vi tackar härmed er för visat intresse, over and out!


Blandade känslor. Men överlag positiva.

Hej alla läsare, det är Marcus "den älskvärde" Johansson som är skribent idag på bloggen. Jag sitter i skrivande stund alldeles ensam i aulan och lyssnar på Muse, även kallat världens bästa band, och känner att livet ändå är ganska bra.

Men nog om det, idag har vi deltagit i invigningen av flickskolan vi lagt taket på, och trots allt att det var lite drygt, för annat kan man inte säga, så hade vi trevligt på den lilla tillställningen som hölls i vår och våra lärarares ära. Efter det var det lunch, som dock infall något sent på grund utav den redan nämnda invigningen. Sedan så åkte några i klassen till Kpando för att delta i marknaden som hölls där idag. Resten av truppen stannade hemma och tog det lugnt, spelade kort och sov. Iallafall den undertecknade, och Adam "Schnegel" Löfgren, som stannade hemma för att sola. Ikväll har vi bara tagit det lugnt, och börjat inse att slutet är nära. Men för mig personligen så känns det ändå ganska skönt, jag saknar Sverige även fast att Ghana är ett helt otroligt land. Att man sedan saknar vissa personer i Sverige gör inte hela denna period i livet enklare. Ja, mamma, jag menar dig, och även en annan person, som inte ska nämnas vid namn. Men hon vet vem hon är. Hehu.

Vill även tillägga att Johan "Schrimpen" Lundström fyller 44 år idag, och att vi har firat denne mans födelsedag som bara byggprogrammet kan. Grattis för fan Johan, du är kung!

Men som man så fint säger på engelska "I bid thee farewell."


PS. Pappa, jag vill ha pannkaka när jag kommer hem, så jag kan steka upp den på söndagmorgon. DS.

Welcome to the jungle! (rättstavat)

Tjenare Adrian här! Sitter i Aulan med några slitna kamrater och trots att fläkten är igång och att kvällen är här och solen nere för länge sedan så är det sjukt vamt. Idag har vi haft sista dagen på bygget där det mestadels var städning och målning förutom vi murare (Jag, Simon, Marcus) fick fortsätta med våran putsning. Sen på kvällen fick vi besök av våra partners på gästhuset och då såg vi en Ghana film som Jonte och Marcus gjort, efter det så var det mingel då man fick byta några ord med sina partners. Nu känns det som att det är dags att knyta sig... skönt med sovmorgon imorn iallafall hare bäst så höres vi! HÅÅÅÅÅÅÅJ! 

RSS 2.0