Hemma dommare!

Tjenaree bloggen =)=) Adam, Guffa, Mikee, Alex och peppeeng här :)

Dagen idag har varit riktigt fin! Bygget idag har gått riktigt bra taket är klart så imorgon så ska  vi måla lite väggar och börja städa lite för invigningen av skolan är på lördag. Sen så har vi också spelat fotbollsmatch idag mot lärararna på Anfoega Senior highschool jag vet inte riktigt vad jag ska säga om matchen men vi trodde iaf att det var en vänskapsmatch men de tog det riktigt seriöst och kapade oss och Oskar sänkte deras forward som skulle utmana våran supermålvakt. Men domaren på matchen var en elev till lärarna så ordet hemmadommare fick en ny definition! Matchen slutade 1-1 iaf på en straff de fick i slutet helt sjukt men vi gick från planen då de satt 1-1 målet på staff mer behöver inte jag säga......

Efter matchen så hade vi fest med dans och mat på vårat boende var riktigt trevligt med stark mat, Sen så tänkte jag visa några bilder och vi hälsar till  alla nära och kära från de välstekta människorna på andra sidan medelhavet! Vi hälsar speciellt till våra tappra byggare som valde att stanna hemma ni är guld värda och vi längtar redan hem till er som gör våra dagar bättre! peace,.

Jag Mike, måste bara nämna om den löpningen vi har i Ghana. Vi blir en grupp varje gång vi springer och man känner verkligen hettan som en vägg när man börjar springa, men man får hjälp när ghanianerna skriker "run run" :) Vi har hittat en perfekt rutt som vi springer de gånger vi springer ( 4-5ggr hittils ). Rutten går ut på vägen sedan uppför ett berg, och sedan kommer den riktiga utmaningen där vi har trapporna. Vi springer ner för trapporna och sedan in en by och där vänder vi. Upplevelsen som jag tycker alla ska känna av, när man springer allt vad man har uppför trappan och sedan när man inte orkar mer, måste man gå upp och den känslan är inte skön. Man blir helt slut, men när man är klar är det en helt underbar känsla! Ps, man kan råka på många saker i trapporna som t.ex. Ormar och Den stora röda johan ;)
 Dagen i Ho  Barn som ville vara med på bild.
 Johan jobbar hårt på taket.






Kommentarer
Postat av: karjala

Tänker vara snäll och kommentera, eftersom ingen verkar vilja vara delaktig när Gustav Fahlgren eller Mikael Nilsson är inblandade i ett inlägg.



Fick studentmössa idag, den satt som ett smäck. Får inte av mig den nu så kommer att få leva med den från och med nu. Förhoppningsvis tappar den formen om man duschar i den.



2011-03-31 @ 14:20:29
URL: http://thoroden.blogg.se/
Postat av: karjala

FIIIIIIIINAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLL

2011-03-31 @ 23:10:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0