Back to reality...

Så är man tillbaka i vardagen och det behövdes ett påsklov innan man känner sig "normal" igen...
Att komma hem till Sverige med alla de rutiner och stressmoment som det innebär har inte varit helt lätt och jag kan tänka mej att det har varit ännu svårare för eleverna... En annan har provat på Afrika en gång tidigare, men ändå så känner man en tomhet och kanske har svårt att veta om man ska vara glad eller ledsen... Det är dock helt normalt. Man känner en lägtan tillbaka och känslan om att man faktiskt hade kunnat stanna kvar längre kryper på... Ris och kyckling en vecka till hade nog inte gjort något. Nu är det viktigt att man förstår att man är ensam om upplevelserna och att omgiviningen inte kanske förstår hur roligt man har haft det och kanske inte är så intresserad av att se alla bilder och ta del av upplevelser som man har. Det räcker med att berätta lite om mat och intryck, men sedan är man ganska ensam om upplevelsen. Som tur är så har man 23 kompisar/elever och 8 lärare/kollegor som man kan dela upplevesen med när alla andra har tröttnat... Vi finns här när helst det behövs! Ser fram emot måndagen den 8 juni då vi får träffas igen i min stuga och tillsamman minnas tillbaka på det goda och minder bra (om det finns något sådant)...
här kommer i alla fall lite bilder från den första dagen i Tjärnberg! Första dagen som det börjar kännas att man är tillbaka och man vet var man är när man vaknar... ;-)
GLAD PÅSKA TILL ER ALLA! Jag vill bara säga att jag saknar kvällarna i värmen med elever runt omkring i kalsonger och gitarrsång. Det känns lite tyst på kvällarna. Saknar er alla!
Puss och kram från fröken Anna-Karin (magister
)Man kan sola även i Sverige...men med mera kläder på... ;-)
Måste laga sin egen mat...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0