Borta bra men hemma bäst...

Tidigt i morse anlände bussen till Kaplanskolan, tillsammans med en hög trötta, hemlängtande elever och lärare. Resan hem gick mycket bättre än förväntat. Jag hade trott att det någon gång skulle gnällas och tjatas, men alla elever har uppvisat ett otrooligt bra humör och tålamod under resdagar! Språkbruket har varit betydligt bättre än de sista inläggen, men ett uttryck har skapats och det kommer nog att följa med resten av livet och det är från Ö-vik; "Dra åt helvete!"

Nu när man är hemma inser man snabbt att allt är som vanligt. Det händer inte särskilt mycket hemma och maten är inte heller så utsökt som man trodde den skulle vara. Vanlig husmanskost eller ris och kyckling??? Inte stor skillnad!

Jag har pratat med våra vänner i Ghana och de hälsar till alla att de saknar oss och att vi har bidragit till en hel del. Mycket mer än vi säkerligen förstår.

Till alla er föräldrar vill jag bara tacka för att ni lånat ut era barn till oss lärare i 3 veckor! Det har varit en fantastisk upplevelse och i framtiden kommer man att kunna minnas tillbaka på denna tid och veta att vad som än händer så har vi alltid Ghana! Sköt om er och vi kommer att presentera vår resa längre fram i vår!

Vårsoliga hälsningar till er alla från Fröken Anna-Karin (magister)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Välkommen hem och ett stort TACK till Er lärare för att ni har valt att göra denna resa med våra

ungdomar.Ni har gjort ett fantastiskt arbete och

vi är nog många med oss som är full av beundran över ert enorma engagemang.bondens mamma och pappa2009-04-01 @ 18:22:56
Postat av: Lövångerföräldrar

Vi håller med föregående inlägg, vi kan inte tacka er nog vad ni lärare har gjort för våra ungdomar och det arbete ni lagt ner på denna resa.... Vi ser med spänning fram emot presentationen av resan i vår

Tack så länge

Filip, Viktor, Johan och Isaks föräldrar

2009-04-01 @ 19:44:26
Postat av: Lövångerföräldrar

Vi håller med föregående inlägg...

Vi kan inte tacka er nog för allt ni lärare har gjort med våra ungdomar och för den tid ni lagt ner på denna resa

Vi ser med spänning fram mot presentationen av resan i vår...

Filip, Viktor, Johan och Isaks föräldrar

2009-04-01 @ 19:47:45
Postat av: Tack för "h-vete"

Kommenterar inte språket, som Ni har använt Er av på resa i Ghana...men Vi tycker oss känna igen det mesta!!!:)Tack för att Ni lärare/elever gjort detta till en fantastisk resa, även för oss här hemma. Lycka till med det svenska språket i fortsättningen//Mia & Kurt.:)

2009-04-03 @ 19:33:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0