Sista planeringsmötet med Samuel

Nu har det sista mötet innan Ghana med Samuel Appiah Kubi genomförts... Det gick bra som alltid när Samuel är med och detta mötet skedde på Ålidhems kyrkan. En jättefin och välbevarad kyrka.
Under mötet fick Samuel med sig pengar för att förbetala matinköp m.m. Det känns som om man hela tiden kommer ett steg närmare och i går kändes det mycket nära... Några små justeringar kring programmet och lite detaljer fixades, men i det hela så ser det mycket bra ut inför avresan den 9 mars! Pratade även med rektorn Margareth från Anfoega Senior High school och hon var mycket exalterad över att vi snart kommer dit!
Samuel ser fram emot denna resa och det gör även jag! Det känns ännu lite overkligt, men snart är vi där och då är det absolut verklighet!
Vad är det som händer härnäst? Jo, eleverna har planerat en föräldrafest den 21 och den ser jag fram emot! Ska bli kul att se eleverna "in action"! ;-)
En annan ska bara gå dit, äta gott, njuta och ha trevligt! Inget jobb och slit där inte! Eleverna har ALLT under kontroll! Eller?

                  /fröken Anna-Karin (magister)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0