Cape Coast

Dagarna bara försvinner på några sekunder och man känner att man skulle vilja stanna tiden lite.. Inte då vi reste ner, men nu när vi är på plats så känns det som om man gärna saktar ner lite... Men inte så mycket som Herr Mannberg och Herr  Östlund som hela resan och varje dag kommer minst 3 meter efter eller 10 min. sent!!! ;-)
I dag hade de tur som hann ut just innan bussen lämnade hotellet... hihihi... Tyvärr så var det två andra vilsna som hamnade på efterkälken, men å andra sidan så tror vi att de har lärt sig att om bussen går kl.9.00 så går den kl.9.00!!!!
ALLT har fungerat jättebra och idag har vi varit i Kakum och klättrat bland trädtopparna, ätit lunch på krokodilfarmen och klappat krokodiler!!! Många nöjda ungdomar och några lite smårädda, men ALLA gick och i princip alla klappade...
Sedan har vi badat i poolen i Cape Coast eftersom det var så stark vind och höga vågor så kunde vi inte bada i havet, men det var superbra med poolbad!
Jag vill bara påpeka att jag inte alls har varit så stressad som vissa tror och Henrik har skött sig utmärkt! Man kan inte tro att han aldrig varit utomlands, för han ser ut som Stig-Helmer och åker bussen med eleverna! Nån måste ju göra det oxå! Sedan har han visat sin pedagogiska förmåga genom att demonstrera hur man gör när man är kissnödig och inte vågar be chauffören stanna....!!!! hahaha
Vi mår alla bra och alla äter sig nöjda och glada och det finns pengar över! Don't worry be happy!Massor av kramar från fröken Anna-Karin (magister)

Kommentarer
Postat av: Elisabeth Olofsson

Heeej alla fantastiska elever och lärare!

Så underbart att äntligen få ett livstecken och därmed besked att ni landat safe i Ghana. Vill bara önska er fortsatt bra resa och hoppas att ni får igång mobilerna snart så man kan få ett svar på SMS:en till guldklimpen (ha,ha det där kommer jag att få äta upp..)

Victor Olofssons mamma

Ps. Var det Victor och Anton som kom för sent till bussen?!

2009-03-13 @ 16:42:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0