"En av de utbytta"

Fredagskvällen inleddes med ett glatt omkramande av "inhopparna" och en lång kväll med samtal om tiden med "laget".
Lördagen tillbringades med Samuels kusin på marknad i Accra tillsammans med 2-4 miljoner andra, vissa sovenirinköp gjordes- kläder och trummor. Vid ett kulturomrade(jättestor marknad) dög det upp ghanan med gul fotbollströja och rastaflätor, gissa till vem han kom? Dena gosse började rabbla svenska städer och orter, han kunde dessutom FINSK mamn på Finlansstäder tex Kristinan kaupungi, kan våra elever de finska namnen - knappast! Han vägrade avslöja varför han kunde dem. Accra besöket avslutades med pizza!

Vid 19-tiden var vi framme på flygplatsen, den har AC!! Vi väntade 4timmar på incheckningen, samma papper som vid inresa skulle ifyllas!! Vi viste inte någon adress  eller namn på Gasthouse så de ville inte släppa ut oss, vi kom på att det var något med "Jesus" och att Anfoega ligger i Volta regionen,så vi fick åka! Inga väskor behövdes öppnas trots rastaflätorna!
Ingen sömn under nattresan till London för Roger och Wanje pga en snarkande medpassagerare! Väntan i London inleddes med Engelsk Breakfast med FET Bacon!

Sedan tullen på Arlanda passerats utan problem fick Henke meddelande att hemma väntade en GOD KYCKLINGGRYTA, så jag vet ej om han har någon sambo längre, själv fick jag ÄLGKÄLKNÖL med potatisgratäng (Hälsning till Pahlberg). Vi fick erbjudande att åka hem med ett tidigare plan , men vissa skulle ha en burgare på McDonalds! I väntan på hemresan blev i varse att folk begriper vad i säger!! Vi diskuterade seriöst våra avföringsproblem, så att två damer i medelåldern(ca 36år) asgarvade åt oss, de var skelleftebor! Vi träffade även Isaks föräldrar på Arlanda, hälsa honom att de är välinformerade om ALLT! På Fahlmark väntade familjerna och MINUSGRADER!!

Efter en skön natt i egen säng gick jag ut för att hämta Norran, fy va kallt -5 grader!
Vid inresan till Kaplan blev jag varse att även på Burträskvägen finns det vilda djur som springer över vägen och poliser med skjutklara vapen - det gick bra i båda fallen. På skolan fick jag mitt straff det var KYCKLINGKEBBAB till lunch!!!

En hjärtlig hälsning till de som spelar matchen klar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0