Forsta dagen pa bygget

Idag var forta dagen pa bygget, halva klassen var dar och halva pa skolan och hade lektioner. Efter frukosten pa skolan vid 8 tiden sa begav vi oss av mot bygget. Som vi fick veta nagra dagar innan vi skulle fara, sa hade hovdingarna bestamt att riva hela byggnade. For att de ansag att den var i for daligt skick., det var vad de sa men det lag nog andra verderingar bakom tror vi. De bad forstas om ursakt att de inte hade pratat nagot med oss om det. Men det var bade posetivt och negativt for var del. Vi far mycket mer mojlighet att mura och vara med fran borjan.

Idag har vi gjort alla forarbeten och borjat mura. vi har bland annat satt upp stolpar som vi spanner upp mursnorerna i for att fa skiftgangen rak. Bonden och Mannberg gjorde en heroisk insatts nar dem gjorde skit jobbet att grava bajsgropen. Jag hade dock stora problem med mine svettkotlar jamnfort med dem andra. Efter lunchen borjade vi mura det forsta skiftet pa kaken. Det gick valdigt bra trots att bruket torkade sa fort man laggt dit stenen. Efter att vi insett att det var ca 40grader i skuggan sa tog vi vart pick och pack och atervande till guesthouse.

P.S
Senare pa eftermiddan var de eleverna som varit pa skolan ivag och spelade en fotbollsmatch mot skoleleverna pa skolan. Men tyvar maste jag medela att dem som var ivag inte vet hur man vinner och forlorade med 3-0. I lokalmedian talas det om att de hade stora problem med hettan, konitonen, spraket och Anna-karin.Samuel The one and only

Kommentarer
Postat av: lilljon

stor eloge till bonden som tar på sig skitjobbet!!

2009-03-17 @ 22:40:38
Postat av: Janne

Hej allihop. Jag Mona och Ulf packar nu för resan och längtar ner till ER alla. Låter som om ni hunnit mycket på bygget bara första dagen, kan bli riktigt bra trots allt. Skicka bilder med dom som ska hem så kan dom lägga in bilderna i Accra. Ses på lördag då shackturneringen drar igång!

2009-03-18 @ 09:21:18
Postat av: Letarn

Säg till filip att jag hittat hans plånbok under vardagsrumsbordet =P

2009-03-18 @ 10:28:00
Postat av: Carlsson

Jävlar vad jag vill höra att du spottar mål om du är med nån match Samuel! Ha ett gott liv Samuel.. imorgon smäller det!

2009-03-18 @ 19:02:00
Postat av: Annika

Hej Allihopa!!Hoppas att ni har det bra och att bygget går framåt (trots den påtagande värmen som ni vistas i.Ni gör det jättebra allihopa.En undran Har försökt ringa Roger men numret har upphört att gälla???Vad göra.Skellefteå-Färgestad 0-0 spännande..matchen pågår i n i andra perioden.Ha det så gott ta hand om erKram till er alla Annika Rogers fru och en puss till Roger.

2009-03-19 @ 21:02:22
Postat av: Franz & Pontus

Tjenare samme, hoppas du överlever djungeln.

Vi vill ju höra hur du klarat av maten, jag menar det är en bra bit till Krysset. annars får vi föda upp dig sen nu när Pontus har Morberg's kokbok i sin ägo.

Du ska få berätta allt över en kopp öl när du återvänder.

2009-03-21 @ 11:27:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0