Nya larare anlander

Da var det dags for skiftbyte. Vi anlande igar till Accra dar vi mottes av en hysteriskt glad Henrik. En Henrik som gjort sig extra fin bara for att vi skulle komma, vackert! Nu skall vi ivag till Anfoega for att i eftermiddag spela returmatch samt bygga an mer pa skolan. Varmen ar skooon och vi langtar efter att fa se hur duktiga dom varit pa att bygga. Roger oser lovord over allas arbetsflit och goda laganda, -det ar ett noje att fa arbeta tillsammans med alla dessa duktiga killar och tjejer, sager han nastan med tarar i ogonen. Aven Wanje hade nara till tarar vid avresan fran Anfoega. Efter allt vi nu hort kan vi inte vanta langre. Jag Mona och Uffe far NU tillsammans med Hasse (journalisten) upp till byn. Hasse ska hjalpa oss att fixa bilderna sa vi kan lagga in dom ikvall har pa bloggen.

Fran Janne till Alla en riktigt skooon Lordag (Heja AIK!!! nu nar Lulea liks ar ute)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur gick det för Gunder med hörlurarna??? Det är jättebra att Ni håller igång bloggen...det gör oss jättetrygga!!! AIK & Skellefteå innebandy har det lite tungt just nu. Wille... skotrarna går bra & vi håller ständig kontakt med "papayan" kram mor.

//Vi polerar XRS:en PAPPA!!!

2009-03-21 @ 20:26:41
Postat av: Lövånger

Vi alla är mycket nyfikna på hur returmachen i fotboll gick !

Här hemma är allt sig likt,hoppas ni alla är friska och bygger för fulla muggar och har kul

Vi längtar efter er........2009-03-22 @ 10:21:26
Postat av: Emil Byström

Hej brorsan tänkte höra med mamma om hon kan laga en riktigt god välkomstmiddag när du kommer hem, vad sägs om ris och kyckling:) Hoppas att du känner dig bättre

och har det bra hälsa alla

2009-03-22 @ 17:47:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0