The last moment of glory in Anfoega!

Välkommen till denna eminenta blogginlägg med oss.... 

Mannen, myten och legenden Ante "Rambo" Melin aka "The non-smoking tobacco dealer" aka "The master of fighting spirit" och Mattias L och Simon L.....

Sista dagen i Anfoega har bestått av praktiskt taget ingenting, denna fantastiska väntan på avskedsceremonin för tankarna mot Cape Coast med sol och bad. Dagen började för vissa 05:00 då en del tappra kämpar tog sig mot dom ödesdigra trapporna för att njuta av utsikten och soluppgång. Men molnen här i Anfoega var på annat humör och visade sin sämsta sida, men vi är inte bittra vi fick trots allt motion. Vi hade även fyra otroligt tappra män som sprang mot trapporna för att motionera ordentligt.Eftersom bloggandet uteblev igår gör vi nu en kort sammanfattning. Dagen började som vanligt med väntan på fotbollsturneringen som skulle börja tio, men i sann Ghana tradition fick vi vänta till 11.30. Fotbollsturneringen gick bra för dom som ställde upp. Adrian imponerade på Ghananerna med första och enda målet i den inledande matchen.

Vi tackar härmed er för visat intresse, over and out!


Kommentarer
Postat av: karjala

Matservitriserna på skolan hälsade att det är kyckling på matsedeln på måndag. Tror dom sparade kycklinggryta från i tisdags ocksä så ni inte ska behöva gå hungriga här hemma sen.

2011-04-06 @ 20:58:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0