Ghana kross

tja tja bloggen!! guffeboy och oskar den underbara sköter bloggandet i kväll vilket betyder att detta kommer att bli eran bästa kväll på länge.

Under gårdagen mötte vi några barn i vårat kvarter i en stenhård fotbollsmatch. Trots att dom hade både snabbare fötter och bättre ork lyckades vi överaskande vinna matchen med 4-3. Adrian var särskillt nöjd med sitt nickmål där han gick upp i nickduell med en uppskattningsvis 10 årig pojke, som dessutom var barfota. 

Idag har halva gruppen varit på skolan och lärt oss att färga och göra tryck på tyg, och halva gruppen har varit på bygget och lagt plåt (eller plåt och plåt det var mer som en tunn  aluminium folie).

Vid lunchtid åkte vi till Kpando för att gå på marknaden, men några tappra hjältar valde att stanna kvar på bygget för att bättra på brännan. Vi vet alla att vi pratar om Adam men jag nämner det ändå. Marknaden var i princip som när vi besökte den i fredags men det blev ändå några nya inköp. Vi har nu införskaffat machetes så att vi kan överleva ett zoombi outbreak en längre tid. Det känns betryggande på något sätt.
/ Gustav och Oskar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0