HEY HO

Tjenare bloggen, Adam och Alex hära. Idag så har gått skola /byggt, sedan på eftermiddagen for vi till Kpandu och var på marknad. En spännande med mycket folk och mycket dofter, speciellt fisk… Personligen hittade vi inte så mycket (förutom dricka), men andra i klassen hittade vad de kallade arbetsmachete. Henke hittade också en lång Hawaii skorta, eller förlåt Henke, självklart är det en Ghana skjorta. Men majestätisk är den!

Vad ska vi mer säga? Vi kan säga att det var en jämn match mellan Henke och Johan om Mike-awarden idag. Men dragkampen vanns nog av Johan enligt folket runt mig, själva var vi inte där utan bara fått det berättat. Då han skulle få Dan the man (våra medarbetare från Ghanas arbetsledare) att ställa sig bredvid Roger när vi skulle ta ett kort. Och de på engelska vilket ställer till det hela. Lite svårförklarat, men av de ord han sa till Dan var bara ordet Roger på engelska, alltså med en engelsk accent, vilket ledde till stort skratt bland våra elever och förvirring från Dan, Haha. Henkes (som är Adams favorit) skulle beställa en buss som skulle gå halv 3 och när våra elever stått och stampat ett tag och frågade Henke vars bussen var så sa han på sin halvknackiga engelska 13:30 och insåg då sitt misstag. Engelska kan ställa till de för många, men vi lär oss!

Sedan vill vi inflika med låten som Johan och Mike filat på:

 Hey ho, Hey ho

Nu ska vi bada få

På ett hotell i Ho, de ska nog gå

Hey ho. Hey ho, Hey ho, Hey ho

(7 små dvärgarna melodin)

 Och vi vill hylla Mike för hans sångröst och lite tungt men Anna-Karin för hennes briljanta teknik-kunskaper. Edvard får ett plus för hans musikval.

Annars vill vi hälsa hem till nära och kära (speciellt Maja). Nedan kommer några bilder från resan. Men vi lovar fler!
 Johan med Mike-statyetten
     


Kommentarer
Postat av: Janne

Vilka härliga bilder ni visar o badet verkar ju hämtat från Paradiset. Ni verkar ju ha underbart roligt och härlig stämning verkar det också vara. Förstår ju att det är hårt arbete ni gör och det är ju för en bra sak. Ha det toppenbra..

2011-03-25 @ 21:31:30
Postat av: karjala

Ett mycket politiskt korrekt inlägg här ovan.

2011-03-26 @ 21:17:13
Postat av: Björn den förfärlige. Förfärligt vacker det vill säga.

Vill börja med att berömma denna blogg för att, utöver att informera, vara bra mycket trevligt skriven och roande. Om denna blogg klarar av att producera nytt material i samma takt som mitt tarmsystem så kommer den helt klart från och med idag och två veckor framöver ersätta all min nuvarande toalettlitteratur. Tack för detta!Tycker att stiftandet av Mike-Awards är ett underbart intiativ, ett fint sätt att betona vår uppskattning till alla vardagshjältar som dagligen omsvärmar oss, och då kanske med extra vikt på Titan Mike, allas vår förbild. Eloge till er!Förstår att det här också skulle kunna vara på plats att önska er alla lycka till och offra getter för fortsatt reslycka, men jag är trött och klockan är mycket här och jag vill sova. Och jag ska till skolan och bygga monter imorgon. PÅ en söndag. Så istället vill jag be förste man som läser detta att hälsa Mackan att jag har hittat supernintendot, det lever, och jag ska döda Ganon så att vi återigen ska kunna leva långt och lyckligt ihop.Hoppas att allt fortskrider på samma angenäma sätt som bloggen hintar om. Tack för mig!

2011-03-27 @ 03:15:20
URL: http://www.youtube.com/watch?v=vsPp4tfBnGk
Postat av: Sandra

Ni verkar ha det härligt!! Skulle vara roligt om Charlott också kunde skriva något också. Hon hittade säkert en väska eller något annat kul på marknaden;-)

2011-03-27 @ 12:19:03
Postat av: Anonym

FAN vad fint vattenfall. sitter i skeå (som just blev 20 ggr fulare) och är avis :(

2011-03-28 @ 21:29:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0