Rubrik Okänd

Hej alla trogna och hängivna läsare av denna blogg. Det är Marcus och Charlott som sitter vid rodret för tillfället, vilket vi finner ytterst trevligt och befriande. Eftersom vi inte har gjort det tidigare, iallafall inte Charlott.

Nu är det så här att alla som är med på denna resa ser ut som räkor, kräftor eller andra röda skaldjur man brukar äta på sommaren. Förutom lädergustav, han är mest bara vit. Som en snögubbe faktiskt, men vi gillar honom ändå.

Nu till det vi har gjort idag.

Idag har vi varit i skolan, och lärt oss ewe, språket man talar i den region vi är i. Efter en ganska lugn dag på skolan så åkte vi tillbaka med bussen till Yesu Ko Guest House, där vi bor, och där mötte vi ett gäng rejält slitna krigare som vilade upp sig. Det var den halvan av klassen som var på bygget idag. Men imorgon är det vår tur att skina i solen och lägga plåt.


Nu senare idag har vi nog mest bara tänkt ta det lugnt, för ikväll har vi absolut inga som helst planer. Det har vi däremot resten av veckan, och ni kommer säkerligen få ta del av dem i senare inlägg. Men nu ska vi inte sitta här i det relativt svala samlingsrummet, utan istället gå ned till de redan nämnda krigarna med någon typ av bananchips. Det kommer säkert bli uppskattat.

 

Vi önskar alla därhemma en trevlig kväll och ett gott nytt år. Precis som man gör såhär års.

Lev väl!

 

/Makho och Lotta.
PS. Björn; Underbart. Jonah; puss på dig. DS.


Kommentarer
Postat av: j

marcus, det är faktiskt underskattat att veta vad andra gör om dagarna, det är faktiskt ganska intressant!(iaf när det kommer till er hehe) keep the good work upppp=)

2011-03-28 @ 21:54:59
URL: http://juliaer.blogg.se/
Postat av: karjala

Hej Charlott! Heh, hoppas det är bra! Fast det vet jag ju att det är. Du har ju mest stake av alla. (Stake är för övrigt ett ganska roligt ord.) Hoppas du inte har slagit ihjäl Adrian, än. Han kan ju faktiskt vara rolig ibland. Jag hoppas verkligen att det inte var macke som skrev det sista, då vet jag en som ska ha tissenyp threetausen när bussen anländer hem.Macke! Amon Amarth's nya är svinbra. Den är definitivt i klass med T.O.T.T.G. Lite mörkare kanske.Säg till jonte att om han försökt ringa så är min mobil sönder. Råkade slänga den väldigt hårt i golvet när lule kvitterade med några sekundet kvar. Dom vann ju på förlägning som tur var.

Lulefans har skämt ut sig genom att kasta flaskor och mynt på fahlman. Dessutom har några på deras forum kallat honom för mindre trevliga saker och dödshotat. Dom har skämt ut sig ordentligt.Gonatt. Jo tee pig fiss. Hälsa alla. Pus lotta.

2011-03-28 @ 23:19:01
URL: http://jegharickeenblogg.no
Postat av: Wanje Lundmark

TACK för en underbar tid med ER!!

Hemma till verkligheten!! Ris o kyckling på skolan tur att Mamma Mia finns!!!

Retas lite? Åt MAXmål på Arlanda, hemma sercerades GLASS o hjortronsylt!!

-23 grader i natt -7 på morgonen!! Hläsa Simon N o Adrian att Ockelbon 6000 flöt fram över skaren hann pröva på morgonen innan skolan!!??

mvh

elsten!

2011-03-29 @ 10:08:34
URL: http://projektghana.blogg.se/
Postat av: Sandra

Roligt att läsa vad ni sysslar med, och att se att Charlott skriver i bloggen;-) Njut av tiden...hemma är allt som vanligt.

Sandra

2011-03-30 @ 22:00:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0